fotball
Fotball
handball
Håndball
langerenn
Langrenn
klatre
Klatregruppa
innebandy
Innebandy/
Friidrett
hopp
Hopp
skole
Idretts-
skole
voksen
Voksen-
trim

Er du på utkikk etter et sted for ditt arrangement ?

KK-hytta leies kun ut til klubbens medlemmer og det må alltid være en voksen person over 25 år som er ansvarlig leietaker.

Hytta er godkjent for arrangementer med inntil 100 personer og inneholder dekketøy til ca 100 personer ,  komfyr, kaffetrakter, vannkoker, pølsekoker, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseskap, oppvaskemaskin og kaffekanner. Utstyret kan disponeres av leietakerne.

KK-hytta ble ferdig totalrenovert sommeren 2018, og fremstår som moderne og trivelig. Garderober og toalett er nyoppusset og kjøkkenet er en nytelse for seg selv. Alt er nytt og innholdet håper vi er slik det bør være.

Med bakgrunn i at hytta er nyoppusset, er den også blitt et attraktivt leieobjekt. Det lønner seg derfor å være tidlig ute for å orientere seg om hytta er ledig ti lønsket tidspunkt for ditt arrangement.

Arrangement for barn og ungdom under 18 år og som er medlemmer i idrettslaget, får gratis leie ved barnebursdager, dataparty og lignende. Forutsetning er at det ikke kreves inngangspenger, og at det er minst en voksen person til stede under hele arrangementet og som har det ansvar som leieforholdet krever. Det er videre en forutsetning for gratis utleie, at arrangementet er fritt for røyk- og rusmidler.

Ved arrangementer der det er alkoholservering, er det leietakers plikt å søke nødvendige godkjennelser for arrangementet hos Østre Toten kommune og lensmannen i Østre Toten. Se mer informasjon om dette i leieavtalen.

Har du spørsmål om leie av KK-hytta, kontakt:

Kai Henning Stensrud
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf:       907 72 619

View the embedded image gallery online at:
https://www.kolbukameratene.no/utleie-kk-hytta#sigProId7db9d897db


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+
IL Kolbukameratene
post@kolbukameratene.no

Hovedsponsor

Aktivitetskalender for KK

Februar 2023
M T O T F L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Markadatabasen

Sponsorer


Webløsning ©2014 Web Norge