fotball
Fotball
handball
Håndball
langerenn
Langrenn
klatre
Klatregruppa
innebandy
Innebandy/
Friidrett
hopp
Hopp
skole
Idretts-
skole
voksen
Voksen-
trim

Det er et krav fra Norges Idrettsforbund med elektronisk medlemsregister. Il Kolbukameratene har nå tatt dette i bruk, det elektroniske medlemsregisteret vi bruker heter KlubbAdmin. Dette betyr at det blir en endring på hvordan medlemsregistreringen gjøres. Her er en beskrivelse av hva dette innebærer for deg som medlem/foresatt i idrettslaget.

Den største forskjellen er at medlemmene selv skal håndtere sitt medlemsskap
Dette gjøres i systemet Min Idrett https://minidrett.nif.no/. Her vil du finne all informasjon som er registrert om deg i forbindelse med idrett, og du skal altså ajourføre opplysninger om deg og evt. dine familiemedlemmer selv. Dersom du ikke har vært innlogget på Min Idrett tidligere, må du først registrere ny bruker (dette gjelder også selv om idrettslaget har registrert seg i sitt elektroniske medlemsregister KlubbAdmin).

Medlemskontingent og aktivitetsavgifter
I 2019 går IL Kolbukameratene over til fullelektronisk fakturering av medlemskontingent og aktivitetsavgifter. Vi oppforderer derfor alle medlemmer til å registrere seg og oppdatere sine opplysninger i Min Idrett allerede nå! Du vil da ikke lenger få tilsendt papirfaktura, kun et varsel på e-post med pdf-vedlegg eller som SMS (eller begge deler) når medlemskontingeng eller aktivitetsavgift er fakturert av idrettslaget. Kontingenten/avgiften vil også ligge til betaling i Min Idrett. Betaling gjøres enten ved vanlig netthandel i Min Idrett eller ved å betale tilsendt pdf-faktura i nettbank.

Registrering av ny bruker i Min Idrett
- gå til nettsiden https://minidrett.nif.no/
- klikk på "Ny bruker" øverst til høyre på siden
- skriv inn personinformasjon

Ved opprettelse gjøres det en automatisk sjekk mot folkeregisteret. Registrer derfor fødselsnummer og navn slik det er registrert i folkeregisteret, ellers vil registreringen feile (unntak utenlandske statsborgere som ikke er registrert i vårt folkeregister).

- registrer mobilnummer fra en telefon du har tilgjengelig, slik at du kan sjekke engangskoden som sendes på SMS.
- klikk "Fortsett"
- skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn)
- skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn)
- klikk "Fortsett"
- skriv inn engangskoden du har fått tilsendt på SMS

Det gjøres nå en automatisk sjekk mot idrettens databaser med navn, e-postadresse, kjønn og fødselsår. Dersom det er registrert en person som matcher disse opplysningene fra før i idrettens databaser, vil du få opp mulighet til å velge å knytte din nye bruker opp til denne personen, slik at din nye bruker får med seg eventuelle registrerte klubbmedlemskap og andre funksjoner, lisenser, kurs og kompetanse osv. Finner du deg selv flere ganger i listen (noe som kan forekomme dersom du for eksempel har vært aktiv i flere idretter, og klubbene har registrert hver sin person i sine medlemsarkiv), kan du ta kontakt med idrettens support for å få slått sammen duplikatene, og samle all informasjon på en bruker.

Registrer familien din i Min Idrett
En foresatt kan enkelt legge til sin evt. ektefelle/samboer og barn i sin profil på Min Idrett. Fordelen med dette er at man kan behadle og betale alle sine familiemedlemmers medlemsskap/aktivitetsavgifter i ett system. Betaling av lisenser og påmelding til idrettsarrangementer gjøres også gjennom Min Idrett.

Støttemedlemmer
Det er ikke noe krav at støttemedlemmer registrerer seg i Min Idrett, men vi oppfordrer likevel til at de som har mulighet gjør det. Støttemedlemsskap kan for øvrig betales direkte til idrettslagets kontonr. 2050.16.27535. Oppgi navn og fødselsdato for de personer støttemedlemsskapet skal gjelde for.


Medlem i Il Kolbukameratene
Ved å være medlem i idrettslaget, er du med på å bidra til at vi får muligheten til å tilrettelegge aktiviteter for befolkningen i bygda vår. Vårt hovedfokus er i første rekke fysisk aktivitet til barn og ungdom, men vi gir også mulighet for den som er voksen slik som voksentrim på onsdager og ikke minst alle våre flotte skiløyper. Vi håper du/dere vil støtte idrettslaget ved å være medlem og ønsker samtidig hjertelig velkommen til å benytte våre tilbud.

Vær oppmerksom på at ingen er forsikret gjennom klubbens forsikringsordninger før kontingenten er betalt.

For å holde deg oppdatert om våre aktiviteter, anbefaler vi et besøk på vår hjemmeside .

Regigstrert betaling av medlemskontingeng i KlubbAdmin gjelder som gyldig medlemskort.

I tillegg til medlemskontingent, kan det også kreves aktivitetsavgift for aktivitetene medlemmene deltar i.

Medlemskontingent for idrettslaget vedtas for hvert år på årsmøte ihht. idrettslagets vedtekter. 

Nedenfor er gjeldende kontingent vedtatt på årsmøtet.

 

Type

Kontingent 2019

Merknader

Støttemedlemskap

Min. 100,- for enkeltperson og familie

Denne satsen er først og fremst aktuell for de som ikke er aktive i idrettslaget, men som ønsker å støtte klubben allikevel.

Aktive 15 år og yngre

300,-

Denne satsen gjelder for aktive under 16 år. Aktive under 16 år kan også gå inn under familiemedlemskap.

Aktive 16 år og eldre

400,-

Denne satsen gjelder for aktive 16 år og eldre. Med aktive forstås alle som deltar i en eller flere av klubbens aktiviteter, samt alle som innehar tillitsverv og treneroppgaver. Aktive 16 og eldre, samt personer som innehar tillitsverv og treneroppgaver, kan også gå inn under familiemedlemskap.

Familiekontingent

500,- pr. familie

Familiekontingent er ment for å fange opp alle medlemmene i en husstand.

I familiemedlemskapet inkluderer også alle aktive, samt tillitsvalgte og trenere i husstanden.

Velkommen som medlem i IL Kolbukameratene !

  

Vennlig hilsen styret i IL Kolbukameratene


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+
IL Kolbukameratene
post@kolbukameratene.no

Hovedsponsor

Aktivitetskalender for KK

Februar 2023
M T O T F L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Markadatabasen

Sponsorer


Webløsning ©2014 Web Norge