VELKOMMEN TIL ALLIDRETT 

Kolbu KK har gleden av å invitere alle barn i alderen 4-7 år  (f. 2013,2014, 2015 og 2016) i hele Kolbu til idrettsskole!


Allidrett (også kjent som idrettskole) er et ukentlig aktivitetstilbud, der vi har som mål at barna skal trives, og at flest mulig skal ønske å delta. Fokus er lekbasert trening, der barna får prøve ulike aktiviteter, både ute og inne. Vi skal oppmuntre og veilede hvert enkelt barn til mestring og fremgang. Allidretten er gratis for alle klubbens medlemmer (medlemskontigent er 100 kr). For å melde barnet inn i idrettslaget klikk her: https://medlemskap.nif.no/22275

Barn som deltar i idrettsskole er forsikret gjennom Norges Idrettsforbunds barneidrettsforsikring.

Vi ber om at barna har med seg en voksen på trening og er tilgjengelige hvis barnet trenger det.

Kle på barna i forhold til aktiviteter/værtype!

Når det er trening inne er det et krav at alle stiller med innesko (rene sko). 

Barna blir delt inn i grupper etter behov og antall.

Første gangen kler alle seg for å være ute! For mest mulig hensiktsmessig inndeling av gruppene, (antall barn per gruppe) er det behov for påmelding i forkant av oppstart. (Se vedlegg for informasjon om hvor de ulike gruppene møter)

Vi er veldig glad for påmelding innen 07.10.20
Påmelding kan gjøres direkte til trenerne eller på mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Les mer: allidrett.pdf